Beställt :D

Hej ni!

Har precis beställt 2 roliga små-saker till min älskade kamera :) Första tillbehören som jag har hafft råd med sen jag fick kameran i sommras xD


1 x Star 4-filter Bilora 55mm (609647) = 169,00SEK

1 x Jianisi Pop-Up Flash Diffuser, vit (609201) = 109,00SEK


Dom är beställda härifrån.

Jätte gul :)


Hej ni!
Jag hade ingenting att göra
 så jag fick för mig att jag ska visa er min jätte gula mössa
 från Gina tricot för endast 75 kr.
Den är jätte mysig och varm, älskar den :)


Väntan är tyvär inte över än.

Hej ni!

För alla som väntar tålmodigt på en blogg-design av mig så säger jag förlåt, förlåt, förlåt för all väntan.. Men det är bara de att koderna tar sin lilla tid.. Och man måste bestämma någon dag när man har tid att sitta med det.. Och det har jag inte haft på ett bra tag nu.. Och har nog inte det på några veckor framöver heller.. Så jag är ledsen ni som väntar.. Men ni får nog vänta ett litet tag till.. Eller hitta någon annan som vill göra gratis designer..
Eftersom jag inte tar betalt så går det lite på mina villkor också.. Hade jag tagit betalt för bloggarna är det ju såklart att jag hade tagit tid till det på direkten så fort jag fått in pengarna.. Men nu är det ju så att jag gör det gratis.. Och tjänar ingenting förutom lite nya skills genom att lägga min tid på det.. Menmen.. :)

Tänker.

Jag vill förändra något.. Något i mitt liv.. Men problemet är att jag vet inte ens vad.. Och hur ska jag kunna ändra på något om jag inte ens vet vad det är jag vill? Ibland är allting bara så himla krångligt.. Det vore så lätt om livet bara kunde flyta på.. Kanske att någon annan tog ens beslut.. Någon som vet bättre än en själv.. Allt tänkande gör mig galen.. Måste ta reda på vad det är jag vill snart.. Innan hela jag försvinner.


- Onödigt.

Mina tankar stör mig i mitt tänkande.

Canon EOS 450D

Här hade jag tänkt att berätta lite grann om min älskade kamera:

Canon EOS 450D



Egenskaper

 

  • 12,2 megapixels CMOS-sensor
  • 3,5 b/s
  • 9-punkts autofokus med bred mätyta
  • Inbyggt rengöringssystem för CMOS sensorn
  • 3,0" LCD med direktvisningsläge
  • DIGIC III-processor
  • Stor ljusstark sökare
  • Fullständig bildkontroll
  • Kompakt och lätt
  • Kompatibel med objektiven EF/EF-S och Speedlite EX blixtaggregat

Tillbehör

Star 4-filter Bilora 58mm:
Star 4-filter är ett effektfilter. Filtret ger en mycket stämningsfull fyruddig stjärna på varje ljuskälla som ryms i bilden. Passar bra för att ge extra stämning i advents- och julbilder. Goda optiska egenskaper hos filter från tyska Bilora.


Pop-Up Flash Diffuser, vit:
Diffusern monteras i blixtskon på kameror med inbyggd blixt. Den gör blixtljuset från den inbyggda blixten mjukare och förbättrar ljusets kvalitet. Den är perfekt för porträtt och enkla produktfoton.
Diffusern eliminerar problemet med skugga från motljusskydd vid korta brännvidder och skapar ett mer professionellt, mjukt ljus utan dyra, tunga och batterislukande externa blixtar.


RSS 2.0