The sims :D

Hej ni!

Besök gärna min nyöppnade the sims 3 blogg :D
Där skriver jag om mitt spelande mm :) Lägger ut bilder och info.

varde sims<3

En ny design :)

Hej ni!

Nu har jag gjort en snabb-design till mig själv.. Hade lust att fixa men sen försvann den så den blev inte den finaste men.. :P

Vilka tycker jag ska ändra tillbaka eller göra en ny?



Den förra headern =)



Den nya headern ^^


Klar med en design :)

Hej ni!

Väldigt dålig uppdatering av mig å ett tag.. Har hafft fullt upp med massa saker.. ^^ Men nu är jag tillbaka och redo att blogga fingrarna av mig ;)

Idag har jag suttit och fixat ihop en blogg åt Jenny :) Hon blev mycket nöjd och det blev jag också =)

Det är 2 tjejer till som jag ska fixa bloggar till inom den närmsta tiden, ja lovar :P

Men just nu tänker jag fixa till en ny design åt mig själv, fick design kick av att fixa Jennys blogg idag, så de ska jag sätta igång med på en gång!




Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)


Ugc i uppsala<3

Hej ni!

Just nu sitter jag på uppsala gaming center..
Det är väldigt trevligt här.. Finns ungefär 40 datorer, biljardbord och på fredagar har dom tekken turnering..
Fast just nu har jag rätt så tråkigt för att realmen ja spelar på på wow är stängd för tillfället så ja har en paus.. Känner verkligen för att spela just nu, men men :P Öppnar väl senare idag får man hoppas.. :)

Jag ska nog hit kommande fredag också och vara med och tävla i tekken, får väl se hur långt ja kommer, alla är säkert dubbelt så bra som jag, har inte spelat det på evigheter:P

Uppdaterar nog inom dom kommande dagarna, när jag kommer hem =P

Hemma igen :)

Hej ni som läser!

Nu är jag äntligen hemma igen, även om det är kul att vara hemma hos Dennis å bara slöa hela dagarna så är det ändå skönt att komma hem å bara vara, och sova i sin egna mysiga säng :)

Idag har jag suttit och tänkt ut lite hur designen ska se ut till en blogg som jag ska fixa imorgon, har lovat tjejen att fixa den innan veckans slut och det är imorgon, känner egentligen ingen lust att designa för tillfället men har man sagt de så har man, jag vill ju vara trovärdig och stå för mina ord, det ska man alltid göra.. Inte sant? =)

Men iallafall, nu är jag hemma och det innebär lite mera skrivande också, hoppas att ni läser och inte tycker att min blogg är alltför tråkig.. Och om så fallet är.. Så kom med lite ideér om vad jag ska skriva om här? :)

Musik <3


Hej ni!
Ville bara visa en till bra låt.. Inte alls sådan musik som jag brukar lyssna på..
Men tycker om den väldigt mycket.. Så lyssna på om ni känner för det!


- Uppdatering.

Hej ni som läser! Sorry för dålig uppdatering men jag är inte hemma för tillfället, skriver när jag kommer hem igen, och då ska jag fixa lite med designer också! Höres ;)

Musik <3

Hej! Sitter här med Louise och lyssnar på musik.. Denhär låten hade med Takida hade jag aldrig hört förens idag.. Och den fångade mig direkt, tycker den är jätte fin!

Lyssna?




Bloglovin´


Hej ni som läser.. Ni kan nu följa mig med Bloglovin´ om ni känner för det! antingen klickar ni på bloglovin´ ikonen i min menyrad, eller så klickar ni här!

bloglovin

Klicka? :)


haha ett Videoinlägg ;)



Haha skratta inte åt mig/oss, det är faktiskt vårat första videoinlägg ;)


Ursäkta inlägget under.

Det är något knas just nu.. Och Inlägget där under blir inte som jag vill ha det xD Så det får helt enkelt se ut sådär :) hehe!

Äntligen klar!


Äntligen är jag klar med designen till Eothains blogg.. Den liknar till stor del min egen blogg.. Men det var för jag hade noll fantasi just idag.. Så jag fixade om lite med min egen och gjorde den till hennes =) Så nu har hon en färdig blogg och hon verkade väldigt nöjd lät det som :) Annars får hon höra av sig? hehe. Nu ska jag ta mig tid att läsa dom komentarerna jag fått medans jag fixat å trixat med Eothains blogg :)
























Kanske skriver en gång till lite senare ;)


Jag och Louise :)

Hallo.

Jag och Louise sitter här och ska snart påbörja ett av mina blogg projekt.. Tänkte att eftersom hon ändå är här så kan hon ju lika gärna hjälpa mig med idéer ;) Så jag har inte tid att skriva just nu.. Återkommer senare med en länk till bloggen jag fixat så ni kan se den!

En "glad" dag?


Strunta i rubriken.. :)

Hej ni som läser..xD Om det är någon?

Idag har jag iaf träffat min underbara Becka :) Vi hade trevligt, fikade och åt bullar.. Hon ville inte smaka mina brända bullar som jag bakade med vickan i (måndags?) så hon köpte med sig egna stora Ica bullar :) MUMS :)

Vi satt vid datorn lite och hennes pojke Isak kom förbi.. Sen fick Rebecka för sig att hon ville fika igen.. Så då gick vi hem till Vickan (15 meter mellan dörrarna?) Och fikade frukt och bär paj.. Vickan är en jäkel när de kommer till bakning, väldigt gott :)

Sen vid 22 tiden följde vi Becka hem till sin Isak som bor ungefär 300 meter bort om inte mindre.. Sen gick Vickan och jag på en liten kvälls promenad med hennes hundar.. :) Och jag fick såklart hålla i "Stinky" som egentligen heter Melissa.. Men hon luktar illa.. Så vi har döpt om henne :)..

Ja.. Sen har jag inte gjort så mycket mer.. Har 2 blogg projekt pågång iallafall.. Ska försöka bli klar med dom innom dom närmaste dagarna..

Godnatt<3



Här har ni min underbara Rebecka på bild :)


Så är det.. =/


Rösta på måndag?

Hej ni som läser!

Ni som vill får jätte gärna rösta på mig nästa måndag i en veckans-blogg tävling?
Jag har aldrig varit med i en sådan förut så har ingen aning om vad det går ut på.. Men på måndag kan ni iaf rösta på mig ifall jag kommer med bland dom 10 personerna som blogg-ägarna väljer :)

http://tvillingtelepati.blogg.se/

Duktig xD

Jag har precis damsugit hela våran undervåning.. Stolt över mig själv xD Jag brukar aldrig göra det.. Men nu blev det så.. Det va väldigt jobbigt å skaka alla mattor å hålla på men.. Mamma blev glad iaf =) Haha :P

Min mamma är underbar, jag älskar verkligen henne, hon är verkligen den bästa för mig som har haft det så svårt med mig själv och sånt.. Hon har verkligen hjälp mig upp :)

Foton från Kreta.



Min fina lillasyster på Arlanda flygplats :)


Underbart god mat hade dom på Arlanda :D


Här har vi lyft ^^


Syster min somnade :) Söt hon är <3


En syster, en Mamma och en bror :) <3


Den här palmen var bland det första jag fick syn på när vi landat :)


En konstig "fröpinne" på ett träd?


En glad styvpappa :)


Har ingen aning om vad detta är för träd.. Men jag gav de namnet annanas träd.


Utsikten från en av villan vi bodde i 5 terasser.


Syster min tar en dusch i våran utomhusdusch på framside terassen!


En fin blomma bredvid utomhusduschen.


En till utsiktsbild från bakside terassen.


Min underbara mamma i fouks och våra vänner i bakgrunden som vi reste med :)


Min syster på terassen som var i samband med vårat rum :)


Här va vi på besök vid Kretas enda sjö, helt genomskinligt vatten!


En chikada (Stavning?)


Vilken resturang/taverna man än kom till var det söta kissar där :)


En snäcka på stranden i Kalives, byn vi bodde i.


En gullig lillebror i bild :)


Mamma och Per blev lite romantiska av sig på den här fina tavernan mitt i kalives =)


Väldigt fin va den. Vi fick senare en varsin ros att sätta i håret av ägaren :)


Jag utanför våra värdars taverna =)


Jag och fina mamma.


Den underbaraste katten vi stötte på där. Den var väldigt förkyld så man va tvungen att tvätta händerna när man tagit i den.. Vi döpte den till Prosit.. Och vi fick senare reda på att Stillios (en av värdarna) döpt katten till Abssis (stavning?) som betyder prosit på grekiska.


Framsidan av våran hyresvilla.


Blommor. Vid besök i Chania..


En fin bakgata i Chania.


Fyren i Chania.


Våran underbara värdfamilj.



Det här köpte jag på min resa. Alltihop är av Ed hardy xD Tycker verkligen om trycken :)


Tråkigt.

Hej.

Idag är det en tråkigt dag.. Jag har noll saker att göra.. Jag vaknade 11.45 eller något.. Men valde att stanna kvar i sängen och läsa en bok (Abarat-Magiska Dagar, gåtfulla nätter-Clive Barker) så jag kom inte ur sängen förens 15.13 någonting tror jag xD Väldigt spännande bok detdär, rekomenderar den starkt! Fast det är den andra boken i en serie.. Börja med den första.. Man måste läsa första för att förstå den andra.. Den 3dje boken håller just nu på att översättas till svenska.. Länktar som fasiken på den gå in på www.adlibris.se och håll utkik efter Abarat serien.. Den som inte gillar svårlästa långa böcker med liten text.. Ska absolut inte köpa den i pocketformat.. Och jag rekomenderar att köpa den bunden pga dom underbart fina målningarna som finns i den.. Målade av författaren.. :P

Arg.

Nu är jag arg.. Wagges bidrag till tävlingen försvann plötsligt.. Han låg jätte högt upp.. 2a tror jag.. Och jag hade lagt in länken lite här och var så att folk skulle rösta.. Förbaskat =/ Men aja.. Ignorera inlägget här under iallafall.. Stackars Wagge =/

Rösta? :)

Rösta på Wagge! :D http://www.hannahsgitarr.se/?gitarr=749

Hemma igen =)

Hej alla!

Nu har jag kommit hem från Grekland.. Där var det OTROLIGT varmt.. 50+ grader i solen nästan varenda dag!
Rätt så brun hann jag bli också på bara 7 dagar.. Människorna där i grekland är verkligen underbara! Och maten är så himla god! Längtar redan tillbaka.. Som tur är så har familjen redan bestämt att vi ska tillbaka i september nästa år! Kanske till och med alla år framöver? Hoppas.. Det är ett underbart land.. Och Kalives som byn heter där vi hyrde villa är en underbar liten by med massor med tavernor (Resturanger?) överallt! Skit mysigt.. Jag handlade en Ed hardy keps och ett linne och solglasögon =P Det är Ed hardy som gäller för mig just nu.. Tycker de är himla snygga tryck på allt! Spec: Love kills slowly trycken.. Men Bilder kommer senare när jag lagt in alla på datoren min :) Det var de enda jag längtade hem till.. Min älskade dator!! :D

RSS 2.0