En dag hos mormor =)

Hej ni!

Igår så åkte jag och Mormor och Såklart Mamma som måste skjutsa, till konstnärs affären här i Alunda där jag bor och handlade lite småsaker :)

Mormor och jag älskar båda att måla, fast jag tycker bättre om att rita och skissa..
Kanske ni får se något jag gjort någon dag ;)

Iallafall så bestämde jag mig för att åka med Mormor hem och ha en Therese och Mormor dag :D

De började med att jag fixade hennes dator, uppdateringar och lite rensning mm, min mormor är inte så inne på datorer satt :P

Men iallafall sen åt vi lite lunch och sen började vi måla :D

Hade jätte trevligt.. Har faktiskt inte varit hemma hos Mormor på dehär sättet sen morfar dog för 2 år sedan.. Har kännts lite svårt..

Men nu har jag kommit fram till att man måste ju vårda dom relationerna man har med nära och kära och mormor har ju faktiskt varit en stor del av mitt liv..
Så nu ska jag umgås med henne lite oftare!


Här har ni lite bilder från dagen mestadels är det blommor, det är de mormors hus består av mest, blommor, blommor, blommor.. Och en katt :)

Mina måla/rita/skissa saker =)


Mormors kissekatt Maja :DBlommor av något slag på mormors altan :)Blommor i mormors kök :)Mera blommor på mormors altan x)En blomma i mormors finrum som morfar kallade det :DEn blomma i mormors "allrum" lr vad det kallas :PEn till blomma i mormors allrum :PJag gick till de såkallade "lillrummet" och hittade en av mina första dockor där, va tvungen att knäppa kort på denne, mkt vacker må jag säga xDOch slutligen bjuder jag på en bild på migsjälv, kan inte säga att jag är lika vacker som dockan på ovanstående bild xD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0