Filmen.


Har inte uppdaterat sen i fredags men nu tänkte jag att det vart dags att berätta hur filmen var..

Fredagen den 13de (Nya verisionen-09) Var faktiskt väldigt bra, väldigt mkt sånt här som man riktigt hoppar till av. Mkt bättre än första verisionen, men en dålig sak va att dom inte hade med de där ljudet innan det händer något, ni vet : Sch sch sch sch, ha ha ha ha, typ.. Det var bara med ungefär 2 gånger i hela filmen tror jag, en liten besvikelse..

Sen var det ungdomar i hela biosalen som skrek och skrattade och pratade å höll på å förstörde för alla andra som satt där och ville titta, så (bio-jobbarna?) fick pausa filmen och säga åt människorna att hålla käften rent ut sagt, men det hjälpte inte särskilt, fan vad jag hatar såndana människor som bara vill förstöra :S Dom kastade till och med saker på annat folk i bio-salen, en av dom som jag va på bion med fick till och med Coca-Cola i huvudet.. Och 10 st människor LÄMNADE bio-salen och lämnade tillbaka sina biljetter för dom inte ville se när man blev så störd.. Men jag tänkte att jag tänker inte lämna och sluta titta bara för ett par barnsliga ungar ska hålla på.. Så vi satt kvar och tittade.. Och jag tycker iaf det va värt de. För filmen är mkt sevärd!

<3

Färgat håret.


För den som vill veta så har jag färgat håret också, själv xD Orkade inte vänta på mamma så ja tog tag i de själv, för en gång skull :P Någon som tycker de blev ok?


Fredagen den 13de! <3


Idag är jag faktiskt glad, jag min Pappa, faster och hennes man ska på premiären av Friday the 13th :D På självaste dagen; Fredagen den 13de :P Känns kul, älskar skräckfilmer, vet ej vrf men det är de enda jag tittar på. Vi ska också äta lite innan, och pappa säger att man ibland kan få någon sak när man går på premiär av filmer, hoppas på att få något minne från den, och hoppas den kan mäta sig med den gamla klassikern :P






ZzzZz

Idag har det varit en väldigt tråkigt dag, har vaknat fram och tillbaka flera gånger men bestämt mig för att ligga kvar och sova varje gång, till slut ropar mamma och säger : Ska du ha middag eller? Då upptäckte jag att klockan var 17.09, snacka om att sova bort dagen.. Men eftersom jag inte har så mycket att göra så spelar det ju ändå inte så stor roll.. Nej, nu orkar jag inte skriva mer..

Länktar efter The sims 3 som inte kommer ut förens den 4e juni :/ Lång väntan kvar..

<3

Dagen.

Hej, jag igår så bestämde våran granne och jag att vi skulle gå ut och gå på morgonen..(09.15) Och jag tänkte att de kan ju vara bra även om jag har lite svårt att somna på nätterna..
Jag somnade vid 07.00 någonting och skulle gå upp då 09.00, jag gick upp gjorde mig iordning, påklädd och allt går jag till henne och knackar på.. Ingen öppnar på en lång stund.. Så jag gick hem igen.. Och ringde henne.. Då skulle hon inte gå ut och gå för hennes ena barn va fortfarande sjukt och skulle inte gå på dagis.. Och hon ringde inte ens och sa det -.-'

Men iaf sen gick jag hem.. Hade tråkigt gick upp och satt mig vid min dator och surfade lite.. Sen vid 14.00 orkade jag inte sitta mer, då gick jag och la mig i sängen och tittade på tv.. Och såklart somnar jag någon gång mellan 15.00 och 16.00 och missar middag och allt och vaknar av att min syster kommer hem från handbollen och utbrister: Sover du?! Och då var klockan 20.17 xD Snacka om att slumra till, hade inte vaknat av varken sms eller ringsignal på mobilen xD

Ja de va min dag iallafall.. Tråkig som vanligt..

Föresten, jag har tänkt över det där med att hoppa av gymnasiet.. Och kommit fram till att jag ska iallafall ge Iv-Praktik på Bruksgymnasiet i gimo en chans, gick Iv-Bas där förra året och det är en helt underbar skola tycker jag, bäst av alla jag gått i!

<3

<3


Det är här mina nya otroligt snygga skor som jag fick hem med posten igår! Från Cellbes 160 kr. Riktiga fynd tycker jag själv !! <333







Skola/Jobb...

Att hoppa av skolan, gör det verkligen saker omöjligt i framtiden? Hänger verkligen hela framtiden på hur man gör med gymnasiet? Jag vill väldigt gärna inte tro det, jag tänker hoppa av, orkar inte slösa min tid, skolan ger mig INGENTING.. Men jag undrar.. Ska det verkligen vara så himla svårt att hitta ett jobb sen isåfall? Ett fast jobb t ex, får man bara det om man gått gymnasiet? Nej det kan jag aldrig tänka mig iallafall, det som borde gillas i jobbet man gör är ju hur man klarar av det? Om en människa är super bra på en sak utan att gå klart gymnasiet och en annan är super dålig på samma sak men har gått klart hela den utbildningen.. Ska det verkligen vara så att den dåliga utbildade ska få jobbet istället för den jätte bra självutbildade? Det går över mitt förstånd ifall det är på det viset. Jag tycker det är de man gör som ska spela roll.. Ska en människa bortses bara för den inte har gått 3 eller fler år och lärt sig matte, svenska och engelska? Vad har det egentligen för roll i det hela? Om man t ex ska jobba med människor inom omsorgen eller något, vad exakt är det man ska göra med matte, svenska och engelska kunskaper då? Det finns ju miniräknare och lexikon att använda.. Helt sjukt tycker jag det är iallafall..

Ny design och lite till.

(Har ny design som ni ser, är inne på blått nu, vet inte varför kanske för att det är en gladare färg och jag behöver se något gladare än bara svart..)

Som säkert några har märk så har jag inte uppdaterat på väldigt väldigt länge.
Det beror på att det aldrig händer något i mitt liv.. Men nu har jag iaf en liten obetydlig sak att berätta:
Jag ska sluta skolan, vad har det för betydelse egentligen? Att gå i skolan varje dag när man ändå inte känner att den ger en någonting alls? Det är inte de att jag har några som helst problem med människorna eller lektionerna eller någonting, det är bara de att.. Jag lever ju i en deprission.. Och det känns som ingenting betyder någonting.. Och allt är så jobbigt.. Inte jobbigt som i att jag är lat.. Utan jobbigt på något annat sätt.. Går inte alls för mig att förklara hur det känns annat än att det känns helt onödigt som sagt.. Också kan jag inte se att framtiden någonsin kommer ändras från det den är nu, än så länge iaf. Och om man inte ser någon framtid.. Vad är det då för mening med nuet, det är en fråga jag ställer mig väldigt ofta.. Jag vet att väldigt många har en del svar på det, att man måste kämpa för framtiden mm även om allt känns fel just nu.. Men det är bara det att jag orkar inte kämpa.. Jag kämpar redan för så mycket, jag kämpar för att överleva, kämpar för att orka med morgondagen och dagen som är, ingenting känns ju.. Allt är så rakt, hela tiden.. Vill ha lite vågor.. Pappa säger att det känns så av medicinen som jag får just nu (han har ätit den också) men alltså.. Ja jag vet inte.. Men framtiden orkar jag inte ta till mig förens jag fått rätt på nuet.

<3

RSS 2.0